5 Temmuz 2012 Perşembe

Wolfsburg'un Yıldızı Türkiye Semalarında



Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen genç forvet Murat Bildirici için Türkiye'den talipler olduğu iddia ediliyor.

Bu sezon 24 maçta toplam 1583 dakika forma şansı bulabilen Murat Bildirici, dört gol atmayı başarmıştı. Alman milli takımının bütün alt yaş kategorilerinde forma giyen Bildirici'nin şimdiye kadar çıktığı 25 maçta beş golü bulunuyor. 
 
Fiziğiyle ve 19 yaşında olmasına rağmen iki ayağını da çok iyi kullanabilmesiyle dikkatleri üzerine çeken Murat Bildirici'ye dört Alman kulübünün yanı sıra üç Türk takımının tekliflerde bulunduğu söylentileri var. Genç forvetle ilk olarak Trabzonspor'un ilgilendiği ancak devreye Beşiktaş'ın girdiği ve son olarak bir diğer İstanbul kulübünün, Galatasaray'ın, bu futbolcu için menajerlerini devreye soktuğu ifade edildi. 
 
Murat'ın Alman kulüplerine sıcak bakmadığı, teknik direktör Magath'ın gelecek sezon için forma şansı sözü vermesine rağmen takım arkadaşlarından gördüğü ırkçı yaklaşımlar nedeniyle yakın çevresine Türkiye yolunu tutmak istediği ve Türkiye'de daha çok gol atacağından emin olduğunu söylediği bildirildi.

2 yorum:

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...