5 Temmuz 2012 Perşembe

Petrolspor "Petrol" Buldu


Batman Petrolspor geçtiğimiz sezon play off hattından son bir ayda uzaklaşmış; bunun üzerine son üç maçı öncesi neredeyse tüm kadroya kapıyı göstermişti. O gün bugündür toparlanamayan Petrolspor, teknik direktörsüz ve başkansız kalmıştı.

Bilindiği üzere kulüp 2006-2007 sezonundan bu yana Üçüncü Lig'de mücadele etmektedir. Kırmızı beyazlıların sıkıntılı günlerine güneş doğdu: Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'ndan 2.5 milyon lira hibe edileceği açıklandı.

Bakalım "Yarasalar" bu parayı iyi değerlendirebilecek mi?

1 yorum:

  1. Kaleci Emre Aydın Yuvaya Geri Döndü

    Maltepespor'un geçen sezon kalesinde devleşen ve devre arasında Türkiye Gol Kralı Tanju Çolak'ın listesinde Siirtspor'a giden Emre Aydın, Maltepespor Başkanı Nuri Erkoç ve Futbol Şube Sorumlusu Muhsin Gülsuyu'nun isteğini geri çevirmeyerek Maltepespor'la 2 yıllığına anlaştı.

    Maltepespor iç ve dış transferde çalışmalarını hızlandırırken, sezon hazırlıklarına da Kartepe'de kamp yaparak başlayacak.

    Maltepespor'un tranferleri arasında şu isimler yer alıyor:

    İç Transferde; Erdem Köse, Ramazan Salmanlı, Gani Balkanlı, Sefa durmuş, Erdem Akuklu, Yalçın Akdoğan, Gür Ege Gürel, Recep Onur Çelik, Fatih Sercan Ekinci ve Rüstem Şen.

    Dış Tranferler: Emre Aydın (Siirtspor), Kadir Öğe (Gölcükspor), Okan Duran (Yalıspor), Hasan Köse (Kırıkhanspor), Hakan Güvençer (Kırklareli)

    iç ve dış transfer çalışmaları devam ederken, Futbol Şube Sorumlusu Muhsin Gülsuyu yaptığı açıklamada: ''Bu yılki hedefimiz şampiyonluktur. İyi tranferler yaparak, Maltepespor'u bu yıl 2.Lig'e çıkartacağız'' dedi.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...