8 Temmuz 2012 Pazar

Şekerspor Aile Şirketi

Orhan Kapelman ve Serdar Kılıç

Başkentin yıllardır isim değiştirmekten helâk olan, yeni sezonda tekrar uzun yıllar önceki adına; Şekerspor'a dönüş yapacağını açıklayan kulüpte durumlar biraz çetrefilli ilerlemekte.

Yeni sezon transferlerine başlayan; Gebze ve Altınordu'dan oyuncular alan ve teknik direktörünü değiştiren yeşil beyazlı kulübün alamadığı oyuncularla kurduğu diyaloglarla ilgili çok ilginç iddialar var. Transferleri ve oyuncularla görüşmeleri Başkan Orhan Kapelman'ın eşinin yaptığı, futbolcularla anlaşılmayacağı kesinleştiğinde telefonla arayıp "Teklif ettiğimiz para az olabilir ama keşke kabul etseydin; İkinci Lig görmüş olurdun!" diyerek haysiyet cellatlığı kovaladığı söyleniyor.

Geçtiğimiz yıl son haftaya bir puan önünde girdiği Altınordu'nun kendi evinde Adana Demirspor'a kaybetmesi sayesinde, Eyüp deplasmanındaki silik bir oyunla kaybetmeleri önem teşkil etmemişti. Şekerspor Başkanı Kapelman'ın Eyüp deplasmanında gol atan oyuncularının formasını satılığa çıkardıklarını vurdumduymazca açıklaması da büyük tepki çekmişti.

1 yorum:

  1. Hallo, es ist schwierig, natürlich zu leben, wenn die Probleme im Bett beginnen, denke ich, dass cialis Ihnen helfen wird, dieses Problem zu lösen, kaufen kann man es auf dieser Website https://erektilemed.de/

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...