12 Temmuz 2012 Perşembe

İki Kaptan

Fadıl Kurt.


2000'li yılların başlarında Beykoz'da forma giymiş; kaptan olmuş. Derince Belediyespor'un teknik direktörü. Yaptığımız röportajdan alıntı:

- Bu sezon, futbolculuk döneminizde formasını giydiğiniz Beykoz'a karşı teknik direktör olarak mücadele ettiniz... Hatta tesadüfe bakın ki fikstürde Beykoz'u takip ediyordunuz! İlk maçta 0-0 berabere kaldınız, ikinci devre 1-0 yenip üç puanı cebe koydunuz. Neler hissettiniz maçlarda?

Evet Beykozspor'da forma giydim. Takım kaptanlığını yaptım. O yıl şampiyonluğa oynamış, ligi 2. sırada bitirmiştik. Çok güzel günlerim geçti. Beykoz tarihi ile taraftarı ile çok önemli bir kulüp. Benim oynadığım dönemde kulübün ekonomik yapısı çok daha iyiydi. Maçlarımızda stadyum tıka basa dolardı. Şu an zor durumda olduklarını üzülerek takip ediyorum. Aynı gurupta yer aldıktan sonra, futbol değişik bir duyguydu. Heyecan ve gurur doluydum. Dostlarımı görüp onlarla sohbet etmek, özlem gidermek çok güzeldi. Lider olarak geldiğimiz ilk maçta 0-0 berabere kaldık. O maç ilk deplasman maçımızdı. Beykoz takımı çok zor şartlarda lige tutunmaya çalışıyordu. Ligin ikinci yarısında ise çok daha güçlenmiş bir Beykozspor takımı vardı. Zaten aldıkları başarılı sonuçlar bunu gösteriyordu. Umarım zamanla ekonomik olarak güçlenir ve hak ettiği yere yükselir. O taraftar her şeyin iyisini hak ediyor.



Dün aldığımız haberlere göre, Beykoz'un alt yapısından yetişen ve bu sezon ligde kalma yolunda çok büyük emekleri geçen kaptanı Can Kart'ın yeni takımı Derince Belediyespor oldu. İki kaptan, şimdi farklı bir şampiyonluk için ter dökecek.



Foto: Can Kart'ın play out maçında Alibeyköy'e attığı frikik golü

6 yorum:

  1. Detaylarını ben sana sonra açıklarım ama Fadıl'a kaptanlık bandı verildiği için 100 milyon kere pişman olmuştuk o sene. Çok da iyi izler bırakmamıştır bizde. Mevzuyu bilenler de pek sevmez zaten

    YanıtlaSil
  2. Bu arada Turgay Ben:)

    YanıtlaSil
  3. biz de beykoz'u buca'dan sevenleriz!

    YanıtlaSil
  4. Fadıl Kurt'a laf atan arkadaş, senin bildiğin yalanlarla ve iftiralarla adamı karalama, ben o yıl o takımın futbolcusuydum,o yıl o takımda ne yaşandığını git sana anlatsınlar. Takım fadıl kurt antrenörlük kursuna gittikten sonra servet bey ve o hain Şenol fidan tarafından sabote edildi. Beykoza gelmiş en iyi oyunculardan ve en efendi adamlardan biridir fadıl Kurt. O dönem oynayan bütün futbolcular onun dürüstlüğünü çalışkanlığını örnek alırdı.

    YanıtlaSil
  5. ¿Quieres tratar de comenzar a levantar su órgano sexual, entonces es el momento de llamar su atención aquí en este sitio https://espanolcialis.net/comprar-viagra-generico-en-espana/ , ya que es aquí donde siempre puedo resolver problemas con los órganos sexuales, estoy seguro de que usted también tendrá éxito

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...