12 Ekim 2012 Cuma

Kocaelispor - Gümüşhanespor {maç öncesi}

Son yedi iç saha maçını kaybetmemiş bir Kocaelispor ve ligde dört maçtır kaybetmeyen bir Gümüşhane; karşı karşıya gelecek.

Gümüşhanespor geçtiğimiz sezon 63 puan toplayarak play off'a kalırken ikinci yarıdaki sükseli yükselişine borçluydu bu durumu. Bu sezon ise 5 maçta sekiz puan toplamayı başardılar. Teknik direktör Yavuz İncedal'ın takımda "OHAL" havası estirdiği haberleri var. Futbolcuların bilgisayarlarını vs toplattığı; idmanları ağırlaştırdığı söyleniyor. Meyvesini de almışa benziyor...

Kocaelispor ise hem -3 puanla lige başlamanın, hem de tecrübesizliğinin kurbanı olabilecekken şaşırtıcı bir şekilde beş maçta beş puan toplayabildi. Elbette puan cetvelinde "2" gözüküyor ama neticede güzel bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz. Erzurum BŞB gibi bir takımı yenmenin psikolojik etkilerini kaybetmeden seri galibiyetler almak isteyeceklerdir. Bunu da yapamamaları için bir sebep yok gibi görünüyor...

Hakem Ali Terzioğlu'nun bu sezon yönettiği iki maçı da deplasman ekipleri 2-0'lık skorlarla kazanmış. Geçtiğimiz sezon Bayrampaşa-Diyarbakır BŞB maçında yönetimini beğenmiş ve şöyle bir paragraf kaydetmiştim:

* Maçın hakemi Ali Terzioğlu iyi bir hakem. Maçta kendisini unutturdu. Kendisini unutturan hakem iyidir. Sadece, pozisyonların çok fazla içindeydi. İkinci yarıda kritik bir Bayrampaşa atağında bir pas ona çarpıp Diyarbakırlı oyuncunun önünde kaldı. Bunun dışında verilse de olur verilmese de olur niteliğinde iki takımın da birer penaltısını hiç etti.

3. Lig 3. Grup 6. Hafta müsabakası
Kocaelispor-Gümüşhanespor
Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu | 15.00 | 13.10.2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...