26 Ekim 2012 Cuma

Gökçek'in Hobisine TFF Freni



Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 1984 yılında Hacettepe’yi bünyesine katarak ‘güçlendirdiği’ Keçiörengücü halen Üçüncü Lig’de mücadele ediyor. Kulübün başkanı ise, daha önceleri Ankaraspor örneğinde gördüğümüz üzere Gökçek ailesine hayli yakın bir isim. Sıfatı “Keçiörengücü Başkanı” olarak geçen Sedat Tahiroğlu, Osman Gökçek’in kurucusu olduğu Türkiye Gençlik Federasyonu’nun yöneticilerinden birisi.

Bir dönem AŞTİ’ye (Ankara otogarı) giriş yapan taksilerden alınan 30 liralık peşin “bağış” makbuzu ve halen giriş yapan şahsi araçlardan zaman aşımına bağlı alınan ücretler Keçiörengücü kulübüne aktarılıyor. Haliyle başkent kulübü şu anda aylık trilyonları aşan geliriyle değil Üçüncü Lig’in; İkinci Lig’in dahi en zengin takımlarından birisi. Buna rağmen gösterilen sportif başarısızlık dikkat çekici.

Geçtiğimiz sezonda grubunu ikinci bitiren takım, play off’larda Kahramanmaraş’a 2-0 yenilerek evine dönmüştü. Benzeri hezimetleri 2009-2010 Sezonu’nda Malatya Belediyespor’a, 2008-2009’da ise Altınordu’ya yenilerek yaşayan Keçiörengücü 16 takımın mücadele ettiği 2005-2006’da ise üç mağlubiyetle şampiyon olup İkinci Lig’e yükseldiyse de yükseldiği yıl geri düşmüştü.

2012-2013 Sezonu’na da sükseli bir kadroyla giriş yapan Keçiörengücü’nün başı PFDK cezalarından kurtulmuyor. 7 Ekim 2012’de oynanan Beylerbeyi maçında, rekor sayılabilecek, toplamda 8200 lira para cezasına çarptırılan başkent takımının iki futbolcusu, bir yöneticisi ve teknik sorumlusu maçlardan men cezası almışken bir hafta sonraki Sancaktepe Belediye maçı akabinde bir futbolcusu daha iki maç men cezası aldı. Daha on maç bile oynanmamışken üç futbolcusu ceza alan ve ‘bir maçta en çok para cezası alan Üçüncü Lig takımı’ haline gelen Keçiörengücü hakkında “Sporseverlerden başkalarının da mı takibi var?” sorusu akıllara geliyor.

1 yorum:

  1. Merhaba! Ben de internette kazanç seçenekleri için çok uzun bir süre aradım, ama bu site https://topbrokers.com/tr ile tanışana kadar onları bulamadım. Ben bu gitmek ve şimdi para kazanmaya başlamak için tavsiye

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...