27 Ekim 2012 Cumartesi

Kocaelispor - Arsinspor {maç öncesi}

Arsinspor tek galibiyetini ligin acemilerinden Emrespor karşısında 1-0'lık skorla aldığından bugüne 4 kez mağlup olmuş, iki kez de bir puan çıkarabilmiş. Toplamda beş puanı var; beş mağlubiyeti de... Altı kez gol atarken on dört kez kendi filelerinden topu çıkarmış. Neticede ligin zayıf takımlarından birisi, belli. Gümüşhane karşısında 3-2'lik mağlubiyeti dikkat çekiyor, ki Gümüşhane güçlü bir takım sayılır; Kocaelispor'u 3-0 mağlup etmişti. O mağlubiyetten üç gün sonra çıktığı Çorum Belediyespor maçından da 1-1'lik skorla ayrılmış, keza Çorum'u Kocaelispor 3-1 gibi net bir skorla geçmişti. Ters bir takım olsa gerek Arsin.

Kocaelispor ise 2011'den bugüne ilk kez iki maç peş peşe kazandı, Arsin maçını da kazanıp seri oluşturmak isteyecektir. On gol attığı sekiz maçta buna mukabil dokuz da gol yedi. Hücum hattı işlerken defansta açık bırakmamayı öğrenememiş bir yapıya sahip. Son iç saha maçında ligin play off gözdelerinden Yimpaş Yozgat'ı çok net bir oyunla 3-0 mağlup etmişlerdi. Arsin karşısında da çok zorlanmazlar bence...

Maçın hakemi Burak Cem Tahiroğlu, Adana bölgesinden. Bu sezon iki Üçüncü Lig, bir de Türkiye Kupası maçında düdük çalmış. İki deplasman galibiyeti, bir de beraberlik görmüş. Kırmızı karta başvurmayan ama bol sarı gösteren bir hakem tablosu çizmiş. Arsin'in geçen seneki beklenmedik Kepez beraberliğinde birinci hakemken, Kocaelispor'un 4-1'lik Altay mağlubiyetinde İsmetpaşa'da dördüncü hakemlik tecrübesi edinmiş.

Kocaelispor - Arsinspor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 9. Hafta Müsabakası
İsmetpaşa Stadyumu | 27.10. 2012 / 13.30

1 yorum:

  1. param yokken yaşadığım en büyük sorun. Seyahat edemedim, eğlenemedim, bir aile kuramadım. Şimdi bir sorunum yok çünkü https://topbrokers.com/tr/forex-promotions/contests sitesinde para kazanıyorum. Size de tavsiye ederim, çünkü sorunlarımız benzer. Size iyi şanslar diliyorum!

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...