30 Ocak 2012 Pazartesi

Ya maçlar 85 dakika sürseydi?


TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından birisi Keçiören Sportif AŞ. Bu hafta yaptıkları Manavgat Evrenseki maçını 89. dakikada yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Düşme hattındalar. Ama durumları biraz "ilginç". Gelin analiz edelim.

13.11.2011'de oynadıkları, 1-0 önde götürdükleri Sandıklı Belediyespor maçında önce 82. sonra da 89. dakikada yedikleri gollerle 2-1 mağlup oldular ve üç puanı sahada bıraktılar.

Bir sonraki hafta, 20 kasımda, Lüleburgaz deplasmanında 90.dakikada yedikleri golle 1-0'lık üstünlüklerini 1-1'e devşiriyorlar. İki puan da deplasmanda kalıyor böylece.

11 aralıkta çıktıkları maçta kendi sahalarında Menemen Belediyespor'a karşı 1-0 öne geçiyorlar, maça altmışıncı dakikada denge geliyor. Tam bir puan çıkartmışken; 88. dakikada yedikleri golle o bir puan da buharlaşıyor.

İlk yarının son maçında, play off hesapları yapan Bayrampaşa ile karşılaşıyorlar. 90+3'e kadar 0-0 gitmiş olan maçta 93. dakikada gol yiyerek bir puandan oluyorlar.

Ve bu hafta... Kendi sahalarında Manavgat Evrenseki karşısında 0-0 giden maçı 90. dakikada yedikleri golle kaybettiler.

Hesap ortada! Maçlar 85 dakika sürse Keçiören Sportif'in şu an fazladan altı puanı olacaktı. Bu altı puan da onları küme düşme hattında bir sıra daha üste çıkartır, şu an oldukları stres halinde olmazlardı belki de...

Bu tablo ise maalesef akıllara Yılmaz Vurallı Antalyaspor'u getiriyor. Onlar da, hatırlarsanız, 85 -90 dakikaları arasında yedikleri gollerle kaybettikleri puanlar yüzünden Süper Lig'den düşmüşlerdi. Umarız, Savaş Hoca bu kangrenin sebebini bulur ve hasta organı keser atar da; tüm vücut iflas etmez...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...