29 Ocak 2012 Pazar

Belediye Vanspor - Bayrampaşaspor {maç öncesi}


* Vanspor için ne düşer diyebiliyoruz ne de çıkar. Ki en tehlikeli takımlar böyleleri. Nasıl sonuçlar alacakları hiç belli olmuyor. Kaldı ki, depremi yaşamış bir takımın hala lige bu kadar şevkle tutunması ayrı bir takdir sebebi. Depremi yaşadılar, her maça farklı farklı statta çıkıyorlar ama düdük çalınca on kişi birden gole koşuyorlar. Taraftarı olsam şampiyon olmuş gibi hissederdim...

* Bayrampaşa ağır aksak ilerliyor. Son dört maçta Manavgat Evrenseki'yi 3-1, Keçiören Sportif'i ise 90+4'teki golle 1-0 yendi. Hacettepe ile golsüz berabere kalıp lider İnegöl'den kendi evinde dört yedi. Biraz klasik: Yarıştığı takımlara zor diş geçirip alttaki takımlara karşı üstünlük sağlayabiliyorlar.

*Kısacası, stres ibresi "konuk" takımdan yana.

* Neden "konuk" yazdık. Maç İstanbul'da, Vefa Stadı'nda. Bayrampaşa'ya biraz daha yakın olabilirdi... (Şaka bir yana TFF'nin tek doğru işi, bir kez daha söylüyorum, Vanspor'a sahip çıkmasıdır)

* Gerçi, biz böyle sanıyoruz. Vanspor yönetimi gün itibariyle yaptığı açıklamada takıma başta verilen maddi sözlerin tutulmadığını; sabit bir stat tahsis edilmediği için "iç saha avantajı" diye bir şeyin söz konusu olmadığını ve koşullarının çok kötü olduğunu söylemiş. (Açıklamalar burada)

* Vanspor'a sahip çıkanlar amatördeki DSİ Vanspor'a neden sahip çıkmadı? Bu da ayrı bir soru işareti.

* Bayrampaşa'da Onur Aydın (7), Abdullah Topkara (6) ve Samet Yüksel (5) takımın en skorer isimleri. Vanspor'da ise Yaser Hacımustafaoğlu (7), Hüseyin Çelik (6) ve Umut Kekilli (3) takımın gol yükünü sırtlanmış durumdalar.

* Vanspor'un maçları istikrarsız seyreyliyor. Bir yeniyorlar, iki yeniliyorlar; iki yeniyorlar, bir yeniliyorlar. Neticede maç açıkcası çok ortada gibi geliyor uzaktan bakınca. Bol gol olmayacağı kesin ama kim kazanır bilemem...

TFF 3. Lig Birinci Grup
21. Hafta Müsabakası
Belediye Vanspor - Bayrampaşaspor
30.01.2012
13.30 | Vefa Stadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...