28 Ocak 2012 Cumartesi

Kocaelispor - Çorumspor {maç öncesi}


* 11 aralıkta Vanspor - Kastamonuspor maçında izlediğim ve yönetimi gerçekten çok ama çok kötü olan hakemi yarın izleyeceğim Kocaelispor - Çorumspor maçına vermiş TFF. Üstelik bir ayı aşkın süredir bu hakemi dinlendiriyormuş... Yarın garip şeyler olabilir sahada.

* Kocaelispor geçen hafta Urfa'ya 2-0 kaybetti. (O maça dair yazımı da 'buraya' tıklayarak okuyabilirsiniz) Ama genel olarak baktığımızda üst sıra takımlarına karşı olmasa da, orta sıralardaki ekiplere rahatça gol atabildiğini görebiliyoruz. (Bugsaş ve Tepecik'e ikişer gol atmıştı mesela ve Tokat'a da dört gol atmışlığı var.) Kocaelispor'un sıkıntısı "denklik" meselesi. Yaşı, kondüsyonu, tecrübesi rakibinden her şartta az olduğu için rahatça goller yiyebiliyor. Ki son bir ayda on yedi gol yedi.

*Çorum ise aynı süreçte on sekiz gol yemiş. Çorumspor'un tek galibiyeti ilk haftada Kocaelispor'dan aldıları 5-0'lık galibiyet. Ligin kalanında Çorum sadece altı gol atmışken; Kocaelispor kalan on beş maçında on bir gol atmayı başarabilmiş.

*Çorum, Kocaeli'den farklı olarak berabere kalmayı başarmış. Yedi beraberliği var (Bu beraberliklerin biri de lider Urfa'dan)

* Maça dair çok söylenecek bir şey yok, Kocaelispor çıkıp topunu oynarsa ve girdiği pozisyonları gole çevirmeyi başarırsa kazanır. Dış sahada sadece iki puanı olan Çorum'un beraberliğe razı bir oyun oynayacağı izlenimine kapıldığım için bu oyunu bozmanın çok zor olacağı kanaatindeyim...


TFF 2. Lig Beyaz Grup
18. Hafta Müsabakası
Kocaelispor - Çorumspor
29.01.2012
13.30 | İsmetpaşa Stadı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...