23 Aralık 2012 Pazar

Tepecikspor - Hatayspor {maç öncesi}

Profesyonel liglerin namağlup iki takımından birisi (Hatayspor), teknik direktör değiştirdiğinden beri maç kaybetmeyen İstanbul temsilcisine konuk oluyor.

Hatay'ın deplasman karnesi karışık. Dört galibiyet, üç de beraberlik var. Dokuz beraberliğiyle Türkiye liglerinin en çok berabere kalan ikinci takımı (Birincisi Samsun) Hatay kolay kolay geri düşmeyen bir takım, taş gibi bir savunması var izlenimi yaratıyor, göreceğiz.

Tepecik'te yeni teknik direktör geldiğinden beri ilk kez ciddi bir maça çıkılacak. Şimdiye kadar Armağan Turhan'ın karşılaştığı rakipler (Güngören, Bozüyük, Bandırma) ilk devreyi gözden çıkarmış takımlardı. İlk kez liderlik kovalayan bir takımla karşılaşacaklar, Esenyurt'taki son maçları. İkinci devre Tepecik'teki yeni stadlarına geçecekler...

Maçın hakemi Sefa Demir Yalova bölgesinden. Geçtiğimiz sezon Tepecik - Bozüyük maçında Bozüyük'ün ofsayttan attığı golü veren ve çaldığı penaltıyla üç puanı da deplasman ekibine hediye eden, maç sonrası tuttuğu yalan olduğu iddia edilen raporla da Eser Şen'e üç maç ceza aldırtan hakem. Üstelik bu hakem Bozüyük'ün 2. Lig playoffunda Kızılcahamam'ı 35 metreden attığı golle elediği maçın da hakemi... Bozüyük'le çıktığı (!) maçlarda boşu olmayan ve Tepecik'le de sıkıntılı bir hakem niye bu maça atanır, garip.

Tepecikspor - Hatayspor
Spor Toto 2. Lig 16. Hafta Maçı
Esenyurt Stadı | 23.12.2012 | 13:30

3 yorum:

  1. Arkadaşlar, bu yeri https://skorexpress.com 'i incelemeyi denemenizi tavsiye ederim, çünkü her zaman kar elde etmeyi başardığım yer burası, başarılı olacağınıza eminim. Onu seviyorum, eminim sen de seveceksin

    YanıtlaSil
  2. non ti preoccupare fratello. tutto può essere risolto. https://maschiosalute.it/ è facile hai solo bisogno di alcune pillole ed eccole qui, usi solo questa e posso dire con certezza che ti aiuteranno.

    YanıtlaSil
  3. Doğru, bugün sadece uzaktan çalışma çok para kazanabilir ve sağlığınızı ve sinirlerinizi kaybetmezsiniz. Mesela https://topbrokers.com/tr/forex-brokers/avatrade-review'de burada çalışıyorum, her gün 06: 00'da kalkmıyorum, kesinlikle sinirlerimi ziyan etmiyorum. Ve gelirimden çok memnunum. Bu yüzden takımıma katılmanızı tavsiye ederim. Proje gerçekten çok iyi.

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...