28 Ekim 2013 Pazartesi

Ankaragücü Tanju Çolak'ını Buldu


Ankaragücü'nün bu sezon transfer ettiği Levent Kale, çıktığı tüm resmi maçlarda gol atarak yakalanması güç bir istatistiğe imza attı.

İlk olarak Türkiye Kupası'nda Karaman Belediye karşısında forma şansı bulan Levent, iki gol birden atarak doğum gününde takımına tur atlattı. Ardından başkent derbisinde 59. dakikada oyuna dahil olup 1-0'lık Bugsaş galibiyetinde takımının tek golüne imza attı. 2-1 sonlanan Altınordu maçında 90+3'te attığı şık kafa golüyle galibiyeti getiren isim olan Levent, bir sonraki hafta da benzeri bir başarıyı göstererek son dakikalarda attığı golle 2-1'lik Kızılcahamam galibiyetinin mimarı oldu. Son haftada eski takımı Pazarspor karşısında da perdeyi açan isim olan Levent Kale, hesaplara göre bir tur atlattığı başkent temsilcisine tek başına yedi puan kazandırdı.

1 yorum:

  1. Ve spor müsabakalarını izlediğiniz gerçeğinin iyi para kazanabileceğini biliyor muydunuz? Dikkatinizi bu https://bursasporsaati.com sitesine yönlendirmenizi tavsiye ederim, çünkü her zaman finansal sorunları çözmeyi başardığım yer burası, eminim ki siz de başarılı olacaksınız

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...