18 Mayıs 2014 Pazar

Samsun'un Makus Talihi


Mersin İdman Yurdu, bugün oynadığı ve 2-0 kazandığı play off finali neticesinde Samsunspor'u mağlup ederek Süper Lig'e, bir sezonluk aradan sonra, tekrar "Merhaba" dedi. Bundan üç sezon önce de 1. Lig'i şampiyon bitirip Süper Lig'e çıkmış olan Mersin temsilcisinin o dönemde de en büyük rakibi Samsunspor olmuştu.

2010-2011 sezonu, 58 puanlı Mersin İdman Yurdu kıyasıya bir rekabet ortamında  58 puanlı Samsunspor'un averajla; 57 puanlı Gaziantep BŞB'nin de bir puan önünde ligi tamamlayarak şampiyon oluyor ve Süper Lig'e yükseliyordu. Haliyle, ligi ikinci sırada bitirmiş olan Samsun da Süper Lig'e yükseliyor ancak yükseldiği sezonda geri düşme hüznünü yaşıyordu.

O sezon Samsun'la deplasmanda 1-1 berabere kalan ve kendi sahasında 1-0 mağlup eden Mersin İdman Yurdu lig bitiminde o bir gollü galibiyet sayesinde averajla şampiyon olacaktı. 1-1'lik maçta Şehmus Özer'in, 1-0'lık maçta da Mehmet Polat'ın golleri şampiyonu belirleyecekti.

Bugün ise Güven Varol'un ve sonradan oyuna giren Cem Sultan'ın attığı gollerle Süper Lig'e yükselen Mersin İdman Yurdu, gene kırmızı beyazlılara karşı önde kapatmış oldu mücadelesini.

1 yorum:

  1. Kar yükseltmek için iyi bir yer bulmak istiyorsanız , o zaman dikkatinizi bu siteye https://1x-bet.info.tr 'e çekmenizi tavsiye ederim, çünkü burada her zaman finansal sorunları çözmeyi başarıyorum, eminim ki siz de başarılı olacaksınız

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...