18 Mayıs 2014 Pazar

Canlı Skor Android'de!


En çok takip ettiğim canlı skor sitelerinden birisi olan CanliSkor.com, android uygulamasıyla artık cep telefonuma da dahil oldu.
 Benzerlerinden farklı yönü sadece basketbol ve futbol değil; tenis, voleybol, buz hokeyi, kriket, rugby, Amerikan futbolu ve hatta masa tenisi gibi spor dallarına dahi yer veriyor olması. Toplamda 26 farklı spor dalından canlı skor hizmeti veriyor, inanılır gibi değil!


Farklı spor dallarındaki karşılaşmaları tek ekrandan takip edebiliyor, bildirimle maç sonuçlarından anında haberdar olabiliyoruz, 7 spor dalından canlı maç istatistiği alabiliyoruz ve önemli futbol karşılaşmalarını canlı anlatımla takip edebiliyoruz. Dahası, tabletlerde maç sonuçlarını ve maç ayrıntılarını tek bir ekranda görüntüleyebiliyoruz!

Uygulamayı http://bit.ly/O7QPMu adresinden indirebilir veya Android cihazınızda Google Play üzerinden arama yaparak da uygulamaya ulaşabilirsiniz!
Boyut: 5,7 MB
Sürüm: 1.1.4
Gereken Android sürümü: 2.2 ve üzeri

1 yorum:

  1. Ve bu işletim sisteminde de kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?? Daha fazla ayrıntı öğrenmek istiyorsanız, dikkatinizi bu siteye https://1xbet-bahis.org 'e çekmenizi öneririm, çünkü burada her zaman kar elde ederim

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...