19 Mayıs 2014 Pazartesi

Alanya'da Skandal Karar

1. Lig play off finalinde TFF'nin Samsunspor'a uyguladığı erkek taraftar yasağı halen tartışıladursun, yarın oynanacak olan 2. Lig play off maçları öncesi Alanya İlçe Güvenlik Kurulu bir skandal karara daha imza attı.

İlk maçta Diyarbakır BŞB'yi 1-0 mağlup eden Alanyaspor'a en büyük destek İlçe Güvenlik Kurulu'ndan geldi: Play off ikinci maçında Diyarbakır taraftarı alınmayacak! Gerekçe olarak yaşanabilecek olumsuz bir durumda bölgenin turizm potansiyelinin etkileneceğini gösteren Alanya İlçe Güvenlik Kurulu'na Diyarbakır BŞB yönetiminden de tepki geldi.

Takımlarının, Türkiye liglerinin en centilmen takımı olduğunu belirten yöneticiler kararı art niyetli bulduklarını ifade etti. Diyarbakır BŞB bu sezon ligde sadece ikiz kez kırmızı kart görürken ligi 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyetle kapatmıştı.

1 yorum:

  1. Varsa, cüzdanınızdaki finansal sorunları çözmeye çalışmak daha iyidir. Eğer nasıl bilmiyorum eğer spor izlemek gerçeği ile, iyi para kazanabilirsiniz, o zaman burada https://1xbetsporbahis.net her zaman kar yükseltmek olacaktır

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...