30 Mayıs 2013 Perşembe

İhsan Mert'in Karadeniz Aşkı


İhsan Mert, 27 Ocak 1984 Sivas doğumlu sağ bek oyuncusu. Boluspor, Tarım Kredi, Karabük, Pursaklar/Kızılcahamam ve Belediye Vanspor formalarını terletti. 

Profesyonel kariyerinde az golü olan bek futbolcularından olan Mert'in tüm golleri Karadeniz takımlarına karşı!

İlk profesyonel golü, 11 Eylül 2005'te Samsun temsilcisi İlkadım Belediyespor'a karşı. Aynı sezonda Gümüşhane'ye de bir golü olan tecrübeli sağ bek; bir sonraki golünü dört yıl sonra Kızılcahamam(Pursaklar) formasıyla Ofspor'a karşı atar. Sonraki golü için o kadar beklemeyen ve üç yıl sonra (bu sezon) Vanspor formasıyla Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzon'a gol atan İhsan Mert, yarın itibariyle serbest kalacak.

Karadeniz takımlarının kendilerini koruma adına, savunmaya yapacakları takviye olarak isabetli bir tercih olacaktır :)

2 yorum:

  1. İhsan Mert izlediğim en iyi beklerden biriydi. özellikle geçen sezon Van forması altında 4-5 maçını izledim. tam bir takım oyuncusu. istikrarlı oyun çizgisi ile her takım için gerekli olan bir oyuncu. sanırım şuan kızılcahamam formasını giyiyor.kendisine kalan futbol yaşantısında başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Şahsen, sadece para için bir sevgim var, eğer ilgileniyorsanız, dikkatinizi bu siteye https://tjkebayi.info çekmenizi tavsiye ederim, çünkü burada her zaman sporun hesaplarını tahmin ettiğim için kar elde ediyorum

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...