19 Mayıs 2013 Pazar

Yeni Neslin Kafası Çalışıyor


Bugün oynanan maçlarla Süper Lig sona erdi ve başkentin tek Süper temsilcisi Gençlerbirliği 15 beraberlikle ligi tamamladı. Ligin bir devresine yakınını sadece beraberlikle geçirdi diyebiliriz! 

Ancak son maç olan Bursa maçında gol atan genç futbolcu Özgür İleri, ilginç bir kariyere sahip. 87 doğumlu genç futbolcunun 2005-2006 Sezonu'nda Dardanelspor ile futbol vitrinimize çıktığını belirtelim.

Türkiye Kupası'nda 2-2 biten Kasımpaşa maçında penaltıdan attığı golle ilk resmi golünü kaydeden Özgür, 2008-2009 Sezonu'nda da Gebzespor'a biri ayakla biri kafayla iki; Pendik'e de bir kafa golü atar. 2010-2011 Sezonu'nda ise Fethiye deplasmanında attığı kafa golüyle Dardanel tecrübesini beş golle nihayete erdirerek başkente uçar.

Geçtiğimiz sezon attığı tek golü 2-2 biten Bursa maçında kafayla kaydeden Özgür bu sezon da Eskişehirspor'a deplasmanda ve final haftasında 2-2 biten Bursa maçında gol atar. İki golünü de kafayla atan Özgür, böylece kariyerindeki toplam sekiz golün altısını kafayla atmış oldu.

1 yorum:

  1. Herkese selam! Eğer sporu seviyorsanız, o zaman bahis yapmaya başlamanız gerektiğine inanıyorum! Dikkatinizi bu https://bilyoner.pro sitesine yönlendirmenizi tavsiye ederim, çünkü burada her zaman kar elde etmeyi başarıyorum

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...