14 Şubat 2013 Perşembe

Soğuk Cehennem'i Zirve Ateşi Sardı

Sezon başında bu konumda olmayı belki beklemiyorlardı ama bireysel performansların da iyileşmesiyle "Soğuk Cehennem" Geredespor, zirveyi zorlamaya başladı. 
 
Bölgesel Amatör Lig'te 6. Grup'ta mücadele eden Geredespor lige kötü bir giriş yaparak ilk beş maçta iki galibiyet bir de beraberlik almış; sonraki altı maçında ise beş beraberlik ve bir galibiyet almayı başarmıştı ancak son dört maçını da peş peşe kazanınca bir anda zirve potasına girdi. Son dört haftada sırasıyla Akyurt Belediyespor'u 2-1, Sorgun Belediyespor'u 5-1, Kırıkkalespor'u 1-0 ve Eskipazar Belediyespor'u da 5-1'lik skorlarla mağlup ederek dördüncü sıraya yükseldiler.
 
Hurşit Atıyor, Gerede Kazanıyor
 
Lider Zonguldak Kömürspor ile aralarında dokuz puan fark bulunan Bolu temsilcisinin yükselişinde sezon başı takıma dahil edilen Hurşit Taşçı'nın da payı büyük. Son oynanılan dört maça değin sadece 3-2 kaybettikleri Zonguldak Kömürspor maçında golü bulunan Hurşit; Akyurt Belediyespor'a bir, Sorgun Belediyespor'a iki, Kırıkkalespor'a bir ve Eskipazar'a üç gol atarak takımının topladığı on iki puana büyük etki etti.
 
Geçtiğimiz sezon ilginç bir şekilde ilk devrede forma giydiği takım (Diyarbakır BŞB) play off oynarken ikinci devrede oynadığı takım (Keçiören Sportif AŞ) küme düşmüştü. Geçtiğimiz sezon tek golünü de Keçiören formasıyla Lüleburgaz'a atan Hurşit 2012-2013 Sezonu'nun bitmesine on bir maç kala gol sayısını sekize çıkardı.
 
Eskipazar'ı 5-1 mağlup ettikleri maçta talihsiz bir olayın da içinde bulunan genç golcü, sahada yaşadığı unutulmaz anı şöyle anlattı:
 
"Üçüncü golümü attığım pozisyonda rakip kaleci yanlış bir zamanlamayla topu uzaklaştırmak isterken benim bileğime vurdu, tam o anda ben topu çoktan kaleye yollamıştım... Tok bir ses duydum ve rakibin yerde yattığını gördüm. Sonra da kenara aldılar ve ayağının kırıldığını öğrendik... O dakikadan sonra zaten iki takımın da morali çok bozulmuştu, ikinci devre hiç kimse atak yapmadı..."
 
Sıralama Maçları
 
Geredespor sırasıyla Ostim (grup altıncısı), Kozlu (grup beşincisi) ve Sincan Belediyespor (grup üçüncüsü) ile oynayacak önümüzdeki haftalarda. Sıralama açısından kendisinin esas rakiplerinden de puan veya puanlar alırsa zirveyi paylaşan Zonguldak Kömürspor ve Ankara Adliyespor'u tehdit edecek bir konuma gelecektir. Ki grubun namağlup takımı Ankara Adliyespor'dan ilk devrede puan koparan beş takımdan biri de Geredespor'du.

1 yorum:

  1. Çocuklar, iyi yaşamak için-dikkatinizi bu siteye çekmenizi tavsiye ederim https://xn--bahisuygulamas-jgc.net , çünkü burada her zaman kar elde ediyorum. Bu siteyi seviyorum, çünkü bundan daha iyi bir şey bulamazsınız

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...