6 Ekim 2015 Salı

FutbolExtra Ekim Sayısı'ndayız...

Yıllar önce ciddi anlamda ilk kez futbol yazılarımın yayınlandığı FutbolExtra Dergisi'ne, iki yılı aşkın bir süreden sonra geri dönüyorum.
2011-2013 yılları arasında düzenli olarak 16 sayısına katkıda bulunduğum ve en son Şubat 2013 sayısındaki yazımla yazarlıktan ayrıldığım FutbolExtra Dergisi'ne Ekim 2015 sayısında yazdığım 3. Lig'in son beş sezonda en az gol yiyen kaleciler temalı yazımla geri dönüyorum!
Şimdiye kadarki yazılarımı buradan okuyabilirsiniz...

3 yorum:

  1. Kar yükseltmeye başlamak için, bu yeri https://fscore-tr.com 'i denemenizi tavsiye ederim, çünkü burada her zaman karı yükseltmeyi başarıyorum, eminim ki siz de başarılı olacaksınız

    YanıtlaSil
  2. Her zaman spor haberlerini takip ediyorum, çünkü bu konuda iyi para kazanabilirsiniz. Eğer ilgileniyorsanız, dikkatinizi bu https://mobilbahis-indir.net sitesine yönlendirmenizi tavsiye ederim, çünkü en dürüst ve güvenilir olanıdır. Eminim başaracaksın.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşlar. Eğer para ile sorunları çözmek mümkün olurdu hangi ile iyi bir komisyoncu arıyor musunuz? Bu durumda, ben sadece tavsiye ederim denemek için buraya gitmek için bu site https://topbrokers.com/tr, çünkü burada buldum bulmak için dik bir komisyoncu, güvenilir

    YanıtlaSil

Sizin de söyleyeceğiniz şeyler var ise, eklemekten çekinmeyin lütfen...